Компания Сервис-тир имеет свое оборудование для ремонта турбин ВСЕХ видов - как для грузовых, так и для легковых авто. Перед ремонтом турбины, она тщательно осматривается с внешней стороны с целью выявления наличия всех составных частей, внешних дефектов и деформаций следующий шаг с турбины снимаются обе «улитки» и визуально определяется состояние обоих крыльчаток .. Повреждение сразу говорят о том, что ремонт турбины неизбежен.

вівторок, 23 жовтня 2018 р.

#Ремонт #турбін #вантажних #авто





#Ремонт #турбін #вантажних #авто
Турбіна до вантажівок являє собою апарат, за допомогою якого підвищується робота мотора вантажівки внутрішнього згоряння. Невеликий розмір, така установка зможе обійти звичайний атмосферний двигун великих габаритів. Нині випускається все більше турбированних моторів.
Навіть такий надійний агрегат як турбіна вантажної машини може вийти з ладу важливо знайти надійний автосервіс, який спеціалізується на даній проблемі. Власники вантажних авто можуть замовити ремонт турбін вантажних авто в Компанія Service-Tir. На сайті http://service-tir.com/ru/repair/remont-turbyn ви знайдете детальну інформацію про послугу по ремонту турбін.
Поломки турбіни до вантажних авто її причини сам турбокомпресор не може вийти з ладу, тому супроводжує причина. Чинників декілька:
Масло в моторі забруднене це призводить до зношування опорних шийок ротора турбокомпресора. Зіпсованого масла може бути поганий масляної фільтр, припускають клапан якого не герметичний. Будь-яке масло з часом втрачає свої властивості. Міняйте масло вчасно, так при його нестачі турбіна швидше зношується.
Завищена температура функціонування турбокомпресора супроводжується появою маслянистого нагару шейках ротора і веде до закоксовування вала за перегріву утворюються тріщини на тильній стороні турбінного колеса.
Мастила мало турбокомпресора може стати відрив колеса турбіни ламаються дистанційні втулки і підшипники ковзання. Компресора може бути завдамо шкоди твердими деталями, які потрапляють через тракт подачі повітря наприклад, болтик або шайба. Пошкодженні крильчатка втрачає балансування, і турбокомпресор перестає працювати. В такому випадку можливий обрив робочого колеса компресора.
Ознаки несправності турбін
Несправності турбіни може служити:
Потужності двигуна зменшення. Систему ТКР несправну в двигун надходить недостатня кількість повітря.
Синюватого або чорний кольори дим, що виходить з вихлопної труби.Дим чорний свідчить про пропущенні повітря интеркулером. Дим синій є причиною згоряння масла, що потрапляє в циліндр двигуна.
Зменшується швидко масло в моторе.Загрязнен Можливо канал підходу повітря.
Шум сторонній при роботі турбіни. Зазори ротора, через що збільшилася розміру, труться об корпус турбіни.
Гази вихлопні мутно-білого кольору свідчить про забруднення маслопроводу турбокомпресора.
Слід проводити ремонт турбіни в умовах абсолютної чистоти, так як попадання всередину навіть найменшої частки, може привести до поломки турбіни
http://service-tir.com/ru/repair/remont-turbyn

Немає коментарів:

Дописати коментар